yusufcelalcelik
New member
Merhaba, Türk Telekom'dan statik IP hizmeti almama rağmen sunucu loglarımda büyük bir sorunla karşılaşıyorum. Modem arayüzümde statik dış IP adresimi doğru bir şekilde görüyorum, bu da CGNAT'ta olmadığımı gösteriyor. Ancak, DMZ üzerinden yönlendirdiğim web ve oyun sunucuma dışarıdan gelen bağlantılarda, isteği yapan dünyadaki gerçek kaynak IP adresi yerine sürekli olarak 10.x.x.x gibi Türk Telekom'un dahili ağ yönlendiricilerine ait tekil bi IPv4 adresi görüyorum ama eğer DMZ yerine port yönlendirme yaparak kullanmak istersem bu sefer de sunucu loglarımda modemime tanımlanan statik IP adresini görüntülüyourm. Bu durum; güvenlik, trafik analizi ve DDoS engelleme gibi işlemleri imkansız hale getiriyor, çünkü tüm istekler tek bir dahili IP'den geliyormuş gibi görünüyor. Sanırım trafiğin modeme ulaşmadan önce Türk Telekom'un şebeke katmanında (LNS/BRAS) bir NAT veya Proxy işlemine tabi tutulduğu yönünde. Daha önce bu sorunu yaşayıp çözüme ulaşan kullanıcılar, Türk Telekom teknik destek ile hangi teknik terimleri kullanarak konuşmalıyız? Hattımın üzerindeki kaynak IP çevirisinin (Source NAT) durdurulmasını ve trafiğin modeme 'Transparent (Şeffaf)' bir şekilde iletilmesini talep edebiliyor muyum? Yardımlarınız ve bu konuda edindiğiniz deneyimleriniz benim için çok değerli olacaktır. Saygılarımla.