Türk Telekom 100mpbs üstü yeni paketleri ne zaman eski müşteriler alabilecek?

depresifresyon

New member
Herkese merhaba, Türk Telekom fiber 100mbps internet kullanıyorum. Gpon altyapıya sahibim. 2 hafta önce Türk Telekomun 100mbps üzeri fiber paketler çıkardığını görünce müşteri hizmetlerini aradım ve 1000mbps internete geçmek istediğimi söyledim. Fakat 100mbps üstü paketlerin sadece yeni müşterilere özel olduğunu söylediler. 100mbps üstü yeni paketler ne zaman eski müşterilere de açılır? Bilginiz varsa beni de aydınlatırsanız sevinirim.

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici
Merhaba, ben
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
için bu konuda bilgi almak için yetkili kişiye mail attım. Bana şu anda eski müşterilere yeni fiber paketlerini vermeyeceklerini, kullanmayı çok istiyorlarsa var olan hizmeti iptal ettirip (Cayma bedeli falan filan ödenerek) yeni bir paket alınması gerektiği söylendi. Ne yazık ki konuştuğum kişi de bu kadar biliyormuş :(

xahve

Active member
Şuan zaten eski müşteriler için açılmış durumda. Birçok farklı forumda konusu açıldı. Fakat şuan müşteri hizmetleri tarafından yapılamıyor.
Online işlem merkezinde Kampanya Yenileme sayfasına bakın, eğer altyapınız uygun(FTTH) ise orada yüksek hızlı paketler gözükecektir.

Forum Fiber KAF Panel