Türk Telekom altyapı

berkcaliskan

New member
Yaklaşık 10 yıldır süperonline kullanıyordum ve 30mbps vdsl için 700 tl fiyat çektikleri için 24 Martta sözleşmem bittikten sonra iptal ettim, bulunduğum sokakta, sokağın üst tarafında kalan komşum türknet kullanıyor karşı komşum, yan komşum Türk Telekom İnternet kullanıyor ben de ev telefonumda Türk Telekom kullanıyorum ve 4.4.2026 saat 21.30 civarında 444 1 444 üzerinden Başvuru için aradım ve bana ilk başta ev telefonu numaramı sordu ve bu telefon hattına 64 mbps VDSL verebildiklerini söylediler ve sonrasında bana adresimi vb. sordu bunları verdikten sonra bana adresimde altyapı olmadığını söyledi, ardından telefon hattıma altyapı verip adresime nasıl verilmediğini sordum, bana telefon hattımın sahte adrese girilmiş olabileceğini söyledi, ki ben yaklaşık olarak 15-20 senedir bu telefon hattını kullanıyorum ve faturamdada bu adres yazıyor. En sonunda bana Ön talep oluşturdular 200 mbps Fiber altyapı için, Adresimde ve çevremde fiber olmadığını biliyorum, bütün olay bu şekilde, evimde kendime ait sunucularım ve nas disklerim var bunlar için illaki internet bağlatmam gerekli, ne yapabilirim bilgisi olanlar cevaplama yapabilirler ise çok mutlu olurum, teşekkürler, iyi forumlar iyi haftasonları

Forum Fiber KAF Panel