türk telekom fiber altyapısı kaç güne aktif olur?

kadircanslmn1

New member
Dostlar merhabalar son 2 haftadır türk telekom ekipleri sitemizde çalışmalar yapıyor dairelere kadar obk kabloları çekildi, fiber kablo elektrik odasında duruyordu, bugün görevlimiz kutuların takıldığını söyledi, çalışanlar aktif oldu demiş. Türk telekomu aradığımda halen altyapı vdsl gözüküyor dedi, tecrübe eden deneyimleyen kardeşlerim ortalama kaç günde aktif ediliyor?

Ekli dosyalar

• image0.jpeg
    image0.jpeg
    868.9 KB · Görüntüleme: 66
  • image1.jpeg
    image1.jpeg
    774.1 KB · Görüntüleme: 63

Timucin

Moderator
Moderator

kadircanslmn1

New member

kadircanslmn1

New member

Ekli dosyalar

• zte router.png
    zte router.png
    408.9 KB · Görüntüleme: 16
  • zyxel router.png
    zyxel router.png
    411.1 KB · Görüntüleme: 16

Timucin

Moderator
Moderator
Asus'un RT-AX86U, RT-AX82U gibi modellerini bulup alırsanız ve içine Merlin firmware yüklerseniz. Daha iyi sonuç alırsınız. Asus router'larda ROG ve TUF serisini asla tercih etmeyin ben aldım denedim ve pişman oldum. Şu an RT-AX86U kullanıyorum en iyi router benim gözümde Asus'un çıkardığı modeller içerisinde. WiFi 6E olanları çıktı şu an onları bilemem. Ama 100mbps için bu router idare eder sizi ama üst paketlere geçtiğinizde upload hızı da artacağı için bufferbloat testinde daha iyi sonuç alacaksınız.

kadircanslmn1

New member

kadircanslmn1

New member

kadircanslmn1

New member
Kimisi var değerleri aşırı iyi, kimisi var bölgede kapasite sorunundan ötürü sorun yaşıyor (bunlardan biriside benim), bir gün verdiği hizmetle ertesi gün verdiği hizmet çok farklı. İlginç bir çar superonline. 1gbps alıp memnun olmamak kadar saçma bir durum yok.

ogun.usta

New member
benimde kutu takıldı ama 1 aydır at yapının aktif olmasını bekliyorum ne saçma birşey herşey tamam ama aktif olmasını bekliyoruz . kutuyu takan adamlar 1 günde şebekeden bağlantı bitiyor dedi ama 1 aydır ses soluk yok telekom bayisi de hak edişler bekleniyor diyor 1 aydır ben telekoma gitmekten onlar beni görmekten bıkmadılar

mafaky

Active member
Telekom'cular (daha doğrusu Yelekom'a çalışan taşeronların Telekom'u bilgilendirmeleri...) bu aralar iyice sapıttılar. İstanbul'da bir mahalleye fiber kabloları binalara kadar çekmişler. Zannederim 10-12 bina var. Binaların hiçbirine daha OFDK takılmış değil. Ya da bazı binalara havai hatla girilecekse o konuda hiçbir çalışma yok. Bu binalardan birisi hariç diğerlerini sorguladğınızda aslanlar gibi FTTH aktif gözüküyor. Tek kalan binada halen VDSL var gözükmekte! Buyrunuz, buradan yakınız!...

ogun.usta

New member
ama sen apartmana kadar getirdin kutuyu apartmana taktın 1 ay geçmiş ve sen hala aktif edemiyorsun çok saçma bir olay sakağın başında fiber panasuda var isin kötü yanı apartman sıfır 2 yıldan beri hiç alt yapı gelmedi magnet kunlanıyoruz karşımdaki bina çatır çatır fiber kunlanıyor sağımda solumda nolmal internet kunlanıp ben 2 seneden fazla alt yapı gelmesini son 1 aydırda aktif olmasını bekliyor lanet olsun bu sistemin

Forum Fiber KAF Panel