Türk Telekom Fiber Hk.

Timucin

Moderator
Moderator

xahve

Active member
16Mbit VDSL var, artık saha dolabı yakın olan 16 Mbit aboneleri VDSL ile hizmet alıyor. Ama iş bana gelince vermiyorlar.
GPON talebi mi :D bizim burada daha yol yok dağa taşa tırmanarak eve geliyoruz ne Fiberi hocam :D

şuna emin olun, sizin gibi GPON altyapısı olanlar o kadar şanslı ki siz bunu anlamıyorsunuz. Bu ülkede Fiber falan yok, size gelmiş işte %1 ihtimali tutturmuşsunuz. Biz hala ADSL VDSL arasında git gel

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici
Şu anda Çorlu'da yaşıyorum ve orada 1 GBPS Türk Telekom, Beşiktaş'ta dolardan önce çok ucuza aldığım bir evim vardı, onda da GigaFiber altyapısı var. Ne yazık ki Beşiktaş'ta ben yapamıyorum 😂😂
Kirası evin borcunun aylık taksitini çıkarıyor 😅

xahve

Active member

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2022-08-24 102456.png
    Ekran görüntüsü 2022-08-24 102456.png
    13.8 KB · Görüntüleme: 11
  • Ekran görüntüsü 2022-08-24 105850.png
    Ekran görüntüsü 2022-08-24 105850.png
    15.5 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:

Onur06

New member
ya bu türk telekom şaka gibi ya önceden altyapı sorgulama Seçtiğiniz lokasyonla ilgili bilgiye ulaşılamamıştır. Bügün baktım hibernet altyapısı mevcut nerde fiber altyapısı vallahi bunlar 3 aydır bi fiber tanımlamasını yapamadılar ama tanıdık türk telekom birisine sordurduk kart talebiminde bulunmuşlar müdürlüğe gelince fiber atlyapısı aktif olacağını söylemişler @Timucin @Yiğit Gençer

Ekli dosyalar

• TT.png
    TT.png
    21.9 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:

Timucin

Moderator
Moderator

Onur06

New member
Sonunda fiber mücadelenin faydalarını sonunda almış bulunmaktayım. @Timucin @Yiğit Gençer bide hangi internet sağlayıcıya başvuru yapmalıyım hakkımda comnet var davet kodu atarsanız yapabilirim

Ekli dosyalar

• fiber.png
    fiber.png
    33.2 KB · Görüntüleme: 10

Timucin

Moderator
Moderator
Forum Fiber KAF Panel