Soru türk telekom ilgisizliği

Bu kullanıcı aşağıdaki konu hakkında soru sormaktadır!

cancan1613

New member
2 aydır evimde internet kullanamıyorum ve sebebi türk telekom ikamet ettiğim binaya fiber panosunu çekmediler ve sorduğumda iki yan binada ki panodan kabloyı çekeceklermiş ancak arada ki bina sahibi binasından kablo geçmesine izin vermediği için tekrardn kazı çalışması yapılıp pano bağlayacaklar ancak ne kadar bir süre zarfında hallolur diye sorduğumda bilgi veremeyiz diyorlar ve geçiştiriyorlar bu durumdan dolayı bulunduğum şehirde ki bğlı olduğum ilçenin müdürlüğüne gidiyorum yine bir yanıt alamıyorum ne yapmam gerek

mafaky

Active member
Yanıt alabileceğiniz tek yer o ilçe Telekom Md'lüğü. Ordaki Erişim Planlama ile görüşmeye çalışın, cevap esas olarak o birimdedir.

mafaky

Active member
Kesin bir cevap veremiyorum. Bir zamanlar, bir yerlerde 4'lü ONT'nin alınacağının yazıldığını okumuştum. Ama uygulamayı bilemiyorum.

Ona bakarsanız T.Telekom'un garip uygulamaları yok değil. Çok yakın bir arkadaşımın işyerinde 100 Mbps FTTH kullanılıyor. Buraya, ilk FTTH dönüşümünde ilgili Telekom Md.'lüğü bir gerek olmadığı halde her nedense 4'lü ONT (Huawei) vermiş. Şimdi bu arkadaşım yeni bir adrese taşındı: aynı Telekom Md'lüğü fakat farklı bir santral bölgesine geçti. Herşeyi olduğu gibi taşımışlar.

Forum Fiber KAF Panel