Türk Telekom ve 200 Mbps Tarifeli Aboneler

sonusgoD

New member
WiFi performansi gercekten iyi degil bir de bir kac kisi birden kullaninca wifi’yi verimsizlesiyor internet

Son düzenleme:

Timucin

Moderator
Moderator

mafaky

Active member
Benim aynı binada ama iki ayrı adreste iki Fiberinternet aboneliğim var. İlki 200 Mbps/T.Telekom ve o zaman TP-Link Archer 5v verilmişti. Wi-Fi olarak idare ediyoruz (4-5 cihaza kadar bağlanıldığı oluyor...). Aşırı şikayetçi değilim. Ama yine de laptopla çalıştığım odaya, Powerline Adaptör kullanarak kablolu bağlantı getirmeye çalışacağım.

Diğer 100 Mbps'lik abonelik T.Telekom altyapısı altında hizmet veren PoyrazNet'ten Orada da ZTE H268A var ancak küçük bir hacimde ve desktop PC'lerle çalıştığım için bunlar ZTE'ye kablolu olarak bağlı. (Aslında bir PC ve bir de MacMini ile çalışıyorum; Mac'ta dahili Wi-Fi alıcı adaptör mevcut...)

sonusgoD

New member
Bugun oglen telefon ile arayip yukselttim ZTE H298A V9 modem ile bu hizlari goruyorum ayni odada son durum boyle modem kiralikmis ayda 25 lirada ona oduyoruz abone olurken modem hakkinda baska bir sey soylenmisti 1 yil ucreti odeyip modeme sahip olacagimiza dair ayrica TP Link WiFi menzil genisletici kullaniyorum hizi cok dusuk ondanda maximum hiz verimliligi hangi ayarlar ile alabilirim

Ekli dosyalar

• IMG_7641.png
    IMG_7641.png
    43.7 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

ferhatdurdu

Active member
bende türktelekom mobilde hız düşümlü paket kullanıyorum. mobilde ki tarifem şu şekilde 8gb kotam bittikden sonra hız 256k ama hız kesilmiyor gene limitsiz kullanılıyorhız limiti olmadan. sadece bölgelere göre hız düşümü yaşıyorum. çekmeköy/merkez de yükleme 65m indirme 100m. pendik/fevzi cakmak da indirme 80m yükleme hızı 80m test sonucların da

Forum Fiber KAF Panel