Türk Telekom'un Bitmeyen Altyapı Çalışması

Ghost

New member
Merhaba arkadaşlar 8 kasımdan beri internetimiz yok. 2 gün önce Türk Telekom Müdürlüğü'ne gittim derdimi anlattım. yan binamızdan bizim eve kablo çekilmiş ve yan bina yıkıldığı için internetimizin olmadığını söylediler. 8 metre kazının olup kutunun direk binanın içine konulacağını ve şuan kazım çalışması sırasında olduğunu söylediler. ne gelen var ne giden yarın tekrar gidip bilgi alıcam böyle durum sizin başınıza geldi mi ?

mafaky

Active member
Gelmedi ama anlattıklarınız maalesef Türk Telekom'da "olağan şeyler". Yapabileceğiniz tek şey her gün gidip başlarına ekşimek. Bu tür kazı çalışmalarını Telekom'un kendi elemanları değil, taşeronlar yapıyor. Onlar da muhtemelen olan işlere yetişemiyor ya da birtakım nedenlerle ellerindeki işlerde gecikmelerle karşılaşıyorlardır. Mazeret olsun diye değil ama durumu anlatmak için yazmış bulundum! Tabi burada

T.Telekom'un zaten en baştan ihmali söz konusu!!! Yandaki bina akşamdan sabaha mı yıkıldı; içindekiler akşamdan sabaha mı orasını terk ettiler? Yıkılan binada oturanlar herhalde var olan aboneliklerini iptal mi, nakil mi ettirdiler. Yani Telekom o bina yıkıldıktan sonra mı durumu öğrendi? Pekala, o bina boşalmışken gelip o kutuyu size taşıbilrdi telekom. Ha, abonenin ihmalinden dolayı o kutu boşalmamış da olabilir; o zaman ihbarını yapıp o abonelikleri iptal edeceklerdi. O binada yıkılma öncesinde şehir şebeke suyu ve elektriği kesilmemiş mi? Onlar kesildiyse benzer işlemi Telekom niye yap(a)mamış?

Ghost

New member
Bugünde gittim. geçen gittiğimde benden sonra taşeron firmayla konuşmuş bu cuma veya haftaya çekebilirim demiş kazıyı inşallah yarın başlarlar. 8 metre kazım 3 metre beton kazım 2 metrede müşteri kazımı felan olcak dedi valla artık sabrımız taşmaya başladı

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici
Kardeşim, biliyor musun hiç şaşırmadım, komik ama bir o kadar da trajik bir olay 😂
Bölge Müdürlüğünü her gün aramadığınız sürece çözülmez bu olay. Üstelik Türk Telekom'u aradığınızda size sadece bölge müdürlüğünün adresini veriyorlar 😂

root

Moderator
Moderator
Türk Telekom, Türkiye'nin en büyük telekomünikasyon şirketlerinden biridir ve geniş bir altyapıya sahiptir. Ancak, Türk Telekom'un altyapı çalışmaları sırasında bazı problemler yaşanabiliyor. Bu problemler arasında, altyapı çalışmalarının uzun sürdüğü, yerinde yapılamadığı veya yapılmayan altyapı çalışmalarının sonucunda ortaya çıkan internet erişim sorunları sayılabilir. Ayrıca, altyapı çalışmaları sırasında kullanılan malzeme veya ekipmanların yetersiz olması da altyapı çalışmalarının sıkıntılı hale gelmesine neden olabilir.

Bu problemlerin çözümü için Türk Telekom, altyapı çalışmaları sırasında daha dikkatli ve planlı bir şekilde hareket etmeli, kullanılan malzeme ve ekipmanların kalitesini arttırmak için gerekli önlemleri almalı ve internet erişim sorunları oluştuğunda müşterilerine daha hızlı bir şekilde çözüm sunmalıdır. Ayrıca, yapılan altyapı çalışmalarının sonucunda ortaya çıkan internet erişim sorunlarının çözümü için müşteri hizmetleri ekibi daha iyi eğitilmeli ve müşterilerin sorunlarını daha hızlı ve etkili bir şekilde çözmelidir.

Forum Fiber KAF Panel