Turkcell süperonline altyapı çekildi fakat binalara fiber çekmediler

mcesme1905

New member
Herkese iyi akşamlar temmuz ayında sokağımıza ve civardaki tüm sokaklara superonline tarafından kazı yapıldı ve so fiber altyapısı çekildi her binanın kapısının önüne ufak kutular yerleştirildi daha sonra binalarımızada gelmesini bekledik ama çekmediler daha sonra ben superonline müşteri hizmetlerini aradım sizin orda fiberin f si bile yok dediler ancak altyapı çekileli aylar olmuştu mahalledeki saha dolabında boş port olmadığı için normal vdsl bile bağlatamıyoruz şimdi bizim kapımızda olan fiberi binamıza getirmek için ne yapmamız gerekiyor veya ne kadar beklememiz gerekiyor beklemeyle yapılacak birşey gibi görünmüyor fo.PNG

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici

mcesme1905

New member
Yanıtın için teşekkürler 😀 açıkçası sürecin bu kadar uzun süreceğini tahmin edemedim kazı yapıp altyapıyı çektikten 1-2 ay sonra kullanabiliriz diye düşündüm aslında bizim binadan daha eski karşı binada türk telekom fiber varken biz daha vdsl bile kullanamıyoruz türk telekomu kaç kez aradım müdürlüğünede gittim iplemediler bile 😂 bizde kaç yıldır taşınabilir internetlere 5 katı para veriyoruz 2022 yılında istanbul gibi bir şehirde bunları yaşamak üzücü

Forum Fiber KAF Panel