Türknet altyapı aktivasyon süreci

ulubay_06

New member
Türknet sonunda binaya kutuları koydu bundan sonraki süreç ne olur ne zaman aktif olur bilen varmıdır acaba

mafaky

Active member
Bunu, hele ki servis sağlayıcı TurkNet (veya Superonline) oluyorsa, bizler hiç bilemeyiz. Eğer "konuşabiliyorsanız (!!!)" TurkNet ile görüşebildiğinizde onlar size yaklaşık da olsa bir tarih verebilir.

Ancak "kutular kondu" demişsiniz de FTTH (=Eve kadar fiber) sistemde sadece bir adet bina içi fiber dağıtım kutusu vardır. Ayrıca bu kutudan her aboneye (daireye) tek tek ince dahili tesisat fiber kablolarının çekilmesi gerekir... Sizde bu dahili tesisat fiber kabloları çekildi mi? Çekilmediyse, zaten FTTH kullanılmaz. Çekildiyse o kutuda FTTH (yani fiber internet) kısa zamanda aktif olacaktır ki TurkNet abone ve dolayısıyla para kazanmaya başlasın.

ulubay_06

New member
Binada 98 daire var belki yetmez diye 2 kutu koydular tam bilemiyorum daireye daha fiber çekilmedi daireye abone olunca çekmiyorlar mı normalde

mafaky

Active member
Binadaki daire (olası abone) sayısını ilk başta söyleseydiniz, o soruyu sormazdım. Söz konusu kutular kilitli mi? Bi foto yollayabilir misiniz. Kutular kilitli değilse de içlerinin de fotosunu ltf.

TurkNet'in dahili tesisat konusundaki politikasını tam bilmiyorum. Binaya, 98 aboneye yetecek kapasitede "kutular" koyarlar ama tahminim abonelik aşamasında kutudan ilgili aboneye dahili tesisatı çekerler.

mafaky

Active member
Herhangi bir görsel gelmedi. Ltf. tekrar yollar mısınız???

Forum Fiber KAF Panel