Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hayırlı günler. Turknet fiyat olarak çok yüksek gelmeye başladı. Farklı bir operatör arıyorum. Altyapım 70 megabit destekliyor. Sizce 35 paketi mi yoksa 100 lük paketi mi almalıyım. Ek olarak müşteri hizmetleri nasıldır. Şimdiden teşekkürler. Ek olarak mkdemim telekom'un verdiği vc220-g3u VDSL modem. Modem değiştirmeyi düşünmüyorum.
60/20 çok rahat verirler aynı hızı alacağın için ucuz olarak comnet tavsiye ederim. bende turknetten comnet e geçtim yaklaşık 4 saat sürdü geçiş işlemlerim onlinedan işlemleri yaptım hemen bitti tavsiye ederim geçmeni. comnet'in sevdiğim bir yönü ön ödemeli olması fatura derdi yok istediğin gün kadar istediğin zaman yükleme yapıyorsun çok hoş.
bu arada bağlantın hata vermiş arada. tesisat kablosunu kontrol edebilirsen ek yerleri vb. bağlantı kaliten artacağı için desteklediği hız da artabilir diye düşünüyorum. comnete geçmek istersen davet kodu atabilirim direkt yazmayayım
Hocam açıkçası ip lerin kara listede olması beni ürkütüyor. Birde müşteri hizmetleri ve yetkililerin üslubu biraz tuhafıma gitti. Bunlardan çekiniyorum fazlasi ile
ben hiç ters bir olayla karşılaşmadım. ben statik ip kullanıyorum o konuda bir şey diyemeyeceğim ama merkez dns farklı olduğu için çoğu yasaklamaya uğramıyorsun. geçen instagram yasağını bile farketmedim. müşteri hizmetlerine sadece 2 kere ihtiyacım oldu o da statik ip alırken bir konuda sıkıntı çıktı onu da normal bir şekilde online işlemden mesajlaşır gibi çözdük. zaten alt yapımız tt olduğu için şuan fiyat konusunda en uygunu bu diye düşünüyorum. şuanda vdsl üzerinden 5 ms ping alıyorum gayet başırılı bence. en azından forum sahibi burda, bir sorun olursa danışacağımız soracağımız birisi var güvende hissettiriyor.
Comnet'le ilgili bir sorum olacak: varsayalım bir abonelik tesis ettiniz ve tarifelerine göre kurulum ve aktivasyon ücretini de ödediniz. (FTTH, 100 ya da 200 Mbps'lik bir paket almaktan bahsediyorum...) Varsayalım baştan 3 aylık bir süre için ödemeleri yaptınız. Bu 3 aylık süre bittikten sonra yeni bir ödeme yapmadığınız için hattınız kesildi. Daha sonra, yine varsayalım 2 ay sonra, yeniden bir ikinci 3 aylık paket için ön ödeme yaptınız (cari fiyatlardan). Bu 2. sefer için kurulum ve aktivasyon ücretini yeniden ödeyecek misiniz? Ya da, ödeme yapmadan kullanabileceğiniz "boşta kalma" süresi en fazla ne kadar olabiliyor ve yeniden başladığınızda kurulum ve aktivasyon ücretini ikinci bir kez yeniden ödememek açısından?
Hocam destek hattına sorunuzu ilettim muhasebe bölümü gece çalışmadığı için gün içinde cevap verirler sanırım.
S.S.S bölümünde 2 adet konu buldum bunları paylaşayım, yarın cevap gelince onu da size ileteyim.
Yardımlarınıza teşekkür ederim. Bence yolladığınız linklere istinaden Comnet "istediğin zaman öde" ya da "istediğin zaman, aboneliğin kaybolmadan/hesabın iptal edilmeden ara ver" tarzında bir yöntemle çalışmıyor. Bir bakıma haklılar; zira abone böyle bir ara verdiğinde Comnet T.T'aa veri akışından dolayı bir ücret ödemiyorsa bile belli bir FTTH portunu kiralamaya devam ettiğinden yine de bir ücret ödüyor...
Sadece 2. linkteki hesabın askıya alma olayı ne zaman başlıyor? 10+5 günlük sürenin hemen başında mı, yoksa o sürenin içinde mi? Orası pek açık değil.
Merhaba, Satın almış olduğunuz paket bittiğinde -9. güne kadar hizmeti kullanabilirsiniz ancak -15. güne düşerseniz ve hala hizmeti uzatmadıysanız portunuzun ve internet aboneliğinizin iptali gerçekleşmesi gerekmektedir. Böyle bir durumda yeniden kurulum ve aktivasyon ile birlikte başvuru yapmanız gerekecektir. Saygılarımızla.
önermiyorum hocam düzenli kesintyi yapıyorlar müşteri hizmetlerinden hiç bir zaman sağlıklı bir dönüş alamadım ben kendi tecrübelerimde daha farklı issleri deneyimlemenizi tavsiye ederim