Upload Yapmak Paketten Yer mi?

msrcmm

Active member
Arkadaşlar selamlar. Başlıkta da sorduğum gibi mobil kullanımda upload yapmak internet paketinden yer mi?

Fotoğrafçılık işi yapan arkadaşımın ofisinde 35 mbps indirme, 6 mbps yükleme hızı var. Yükleme hızı yüksek kalitede olan fotoların gönderim süresini çok uzatıyor. Mobil veri’de çok daha hızlı gönderilir diye düşünüyorum.

Ayrıca, masaüstü pc için nasıl bir cihaz lazım mobil veriyi kullanmak için?

alpolojix

Member
Mobil veri diyorsanız evet, yer.

XavTR

Active member
Mobil veri kullanımından düştüğü için çok maliyetli olur onun yerine altyapı destekliyorsa 50/8 pakete geçmenizi tavsiye ederim. Şuanki hızınız ile 1gb miktarında bir yükleme ortalama 22dk sürer.

XavTR

Active member
Normal telefon üzerinden harcama yapmak isterseniz. Usb kablo ile bilgisayara bağlayın daha sonra internet paylaşım ayarından USB bağlantısını açmanız yeterli.

arda

Member

cevat

Active member
Aynı şekilde Türk Telekom Mobil'de de sınırsız YouTube paketi mevcut. Bana aktarılan bilgilere göre bu paketlerin sınırsız olmadığı da söylendi, biraz korkutulmak istendim açıkçası. Ana internet paketinin azami 5 katını geçiyorsa aylık trafiğiniz (pass paketlerde) hattınızın sözleşmesini tek taraflı olarak feshedebilir, size cayma bedeli çıkartabilir ve numaranızı komple iptal edebiliriz gibi cümleler sarf ettiler.

Forum Fiber KAF Panel