Türk Telekom 50mbps Vdsl Kullanıyorum Biraz Önce Test Yaptığımda Böyle Sonuçla Karşılaştım
A ahmethakan16 New member 2 Kas 2023 #1 Türk Telekom 50mbps Vdsl Kullanıyorum Biraz Önce Test Yaptığımda Böyle Sonuçla Karşılaştım
Timucin Moderator Moderator 2 Kas 2023 #2 Sevinçten gözlerim yeşerdi. TT ilk kez simetrik yapmış. Bende 1GBPS var Türk Telekom'un halen daha asimetrik. Yavaş yavaş simetrik yapacaktır umarım.
Sevinçten gözlerim yeşerdi. TT ilk kez simetrik yapmış. Bende 1GBPS var Türk Telekom'un halen daha asimetrik. Yavaş yavaş simetrik yapacaktır umarım.
SoloTürk Member 2 Kas 2023 #3 Timucin' Alıntı: Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view quote content! Genişletmek için tıklayın ... hiç zannetmiyorum hayatta daha doğrusu telekom da iyi şeyler hiç olmaz
Timucin' Alıntı: Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view quote content! Genişletmek için tıklayın ... hiç zannetmiyorum hayatta daha doğrusu telekom da iyi şeyler hiç olmaz
A ahmethakan16 New member 2 Kas 2023 #4 Timucin' Alıntı: Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view quote content! Genişletmek için tıklayın ... Vdslde olur mu simetrik olarak
Timucin' Alıntı: Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view quote content! Genişletmek için tıklayın ... Vdslde olur mu simetrik olarak