apeshe
Member
Vodafone üzerinde 2021 6. Aya kadar sürdürdüğüm bir 16mbps ADSL deneyimi yaşadım. Speedtest üzerinde 12.5 download 2 upload ve 12 ms ping alıyordum. Evimde fiber altyapı da kullanmak için GeForce now almıştım ama 3 ay boyunca ADSL altyapının olduğunu yerde kullanmak zorunda kaldım. Oyunları 720p 30 fps oynadım telefonumdan 2.4 ghz bağlantı ile. Deneyim olarak bir dakika içerisinde oyun takılmasa bile birkaç kez ses de atlama ve bitrate düşmesi yaşadım. Ama gece saatlerinde altyapının yoğun olmadığı zamanlar da oyun da hiç bir takılma yaşamadım. Bu paket için 84 TL ödüyordum ve oradaki geçebileceğim en iyi paketi Vodafone sunduğu için seçmiştim ama vdsl altyapı gelince Türknete geçtim. Vodafone nin sunduğu hız her ne kadar GeForce now için önerilmese de sadece siz kullanıcaksanız ve yoğun bir bölgede değilseniz geçebilirsiniz ama önermiyorum çünkü bir taahhüt imzalıyoruz ve genelde Vodafone sadece 2 sene taahhüt sunuyor 1 sene taahhüt de 10 TL daha fazla oluyor paket. İleride altyapı gelmesi durumunda başka bir operatöre geçerken sorun yaşamamanız açısından.