Vodafone yeni müşterilere ADSL ve VDSL hizmetini sonlandırıyor

Vodafone yeni müşterilere ADSL ve VDSL hizmetini sonlandırıyor

• Kullanılan toplam oy
    5

mertkuskapan

Administrator
Yönetici
Vodafone Türkiye, internet hizmetlerinde önemli bir değişikliğe gidiyor. Şirket, 1 Nisan itibariyle yeni müşterilere yalnızca fiber altyapı üzerinden internet hizmeti sunacak ve ADSL ile VDSL aboneliklerini tamamen durduracak. Bu kararın alınmasında bakır altyapının yüksek arıza oranları ve müşteri memnuniyetsizliği önemli rol oynadı.

Mevcut ADSL ve VDSL abonelik sahipleri bu değişiklikten etkilenmeyecek, ancak taahhüt süreleri sona erdiğinde yenileme yapılamayacak. Vodafone Türkiye’nin bu hamlesi, fiber altyapıya geçiş sürecini hızlandırmayı ve kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor.

Bu karar, şirketin müşteri memnuniyetine odaklanarak sunduğu hizmetlerde kaliteyi artırma hedefi doğrultusunda atılmış bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici
Bence doğru olmuş, fiberi yaygınlaştırmak için çalışmalar yaparlarsa tam olacak :D

ferhatdurdu

Active member
Fiber yeni binalarda var. ama altyapı her fiber döşeli binalara verirler mi bilmem. yer çekmeköy.

Moderatörün son düzenlenenleri:

erdmdrkn

New member
Katılmıyorum yada inanmıyorum.
22 Temmuzda internetim gitti. Kısa süre sonra Vodafone Teknofix'e uğradım ve vodafone fiber başvurusunda bulundum. 2 Hafta sonra geldiler keşif yaptılar halen internetim aktif değildi. Keşif sonucu geldiğinde yine internetim yoktu bir sürü de arıza kaydım mevcuttu. Yüksek maliyet dediler ve onay vermediler. yan binamda vodafone fiber vardı ve 100 metre optik kablo kullanılacağı söylenmişti. 19 ağustosta internet geldi. 19 Eylülde internet yine gitti. 2 Ekimde internet geldi 6 Ekimde gitti. 7 Ekimde internet geldi 3 saat sonra yine gitti. Bölge müdürü ile telefon görüşmem oldu fiber olayını tekrar masaya yatırdı. 8 Ekimde tekrar fiber red yedi onaylanmadı. 11 Ekimde internet geldi 2 saat sonra yine gitti. 13 Ekim oldu çözülmüyor. Fiber konusunu tekrar ilgili birim ile görüştüğümde fiber gelmeyeceğini söyledi. 15 Dairelik 6 yaşında bina. Sinirlendim ve aboneliği iptal ettim. Bana hizmet vermek istemeyen firmaya kuruş kazandırmam. Vodafone pişmanlıktır.

Forum Fiber KAF Panel