Hayır ben ne fitne fesatlık yaparım ne de agresif yaklaşırım. Onlar senin kendinde kurguladığın senaryolar. Ben sadece karşıma çıkan yazıyı söyledim. Aşağıya da SS atmışsın lâkin ABD'de olmana rağmen İngilizcenin benim kadar iyi olmadığı çok belli, sen zahmet etmeden ben senin için çevirerek söyleyeyim orada 'Türk Lirası cinsinden sipariş ver' yazıyor. Orada Türkiye'ye gönderim yapıyor demiyor. Ben, attığın linkte ve diğer linklerde ekranımda ne yazdıysa onu söyledim sadece. Bu arada
'Çözülmez ise konu farklı yerlere gidecek haberin olsun bu sana son uyarım benim yazdığım yazılara agresif yaklaşım yaparak bir daha mesaj atarsan maalesef sonu kötü bitecek' diyerek
beni tehdit ediyorsun farkındaysan. Kendini sakladığın için benden büyük müsün küçük müsün bilmiyorum lâkin tehditle beni korkutabileceğini düşünüyorsun. Ben, senden korkacakta değilim.
Ola ki bana uzaktan siber saldırı veya herhangi bir bilişim suçu işlersen, elim kolum bağlı değil hakkında suç duyurusunda bulunurum açık açık söyleyeyim. Bunu tehdit olarak algılama ben de sana uyarımı yapayım, bana yaptığın gibi. Ben, seni ne tehdit ederim ne de hakaret ederim onu benden bekleme. Eğer eleştiriyi kaldıramıyorsan hiç foruma bulaşma. Sana tavsiyem kimseyle tartışmak istemiyorsan kendine blog sayfası aç ne gibi bilgiler paylaşacaksan paylaş. Herkes her şeyi bilecek diye bir kural yok senin de bilmediğin yerler var forumda düzeltiyorum seni. Benim de bilmediğim yerler var yok demiyorum. Forum dediğin tartışarak doğruyu bulmaktır. Sana katıldığım yerde katılırım katılmadığım yerde neden katılmadığımı belirtirim.
Türkiye'de kusura bakma da attığın ürünün fiyatı ve gümrüğü çok pahalıya geliyor. Kimse ekonomik krizde bu ürüne bu kadar para veremez. Asus veya Keenetic almaya çalışır ama gidipte Netgear alamaz.
Attığın linktekiler gelmiyor Türkiye'ye. Eğer benle inat edeceksen bak atayım SS'lerini sana sadece Türkiye'ye hangi linkteki geliyormuş. Amerika'da olduğun için farkına varamıyor olabilirsin. Ama Türkiye IP'siyle Amazon'a girdiğimde görebilirsin ekranımda yazanı.
Türkiye'ye gelen ürünün linki: