Selam! Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum ancak yapılan kötü yorumlardan dolayı kararsızım. Windows 11 kullanan kişiler acaba önerir mi, geçmeli miyim?
Şimdilik geçme derim. Windows 11'in biraz daha oturması lazım. Ben o görüşteyim.
Sorduğum çoğu kişiden bu tarz yanıt alıyorum. Sanırım biraz daha beklemem gerekecek.
Oyun olarak ETS2, BF5, VALORANT oynuyorum zaten, klasik bilinen oyunlar. Uğraşmayı severim ama çok saçma sapan, gereksiz hatalar ise bir daha bilgisayarı açmayı düşünmem bile. Zaten tasarımından dolayı geçmeyi düşünüyorum, çok zarif ve hoş bir tasarımı var. Birde VS22, VSCODE, INTELLIJ, ECLIPSE kullanıyorum, OPERA, Sistem UI vs. bunları kasmadan, donmadan çalıştırabilse yeter aslında.
Şu an önermem ancak Şubat'ta gelecek güncelleme sonrası geçebilirsin
Yazılım programlarında ne gibi bir optimizasyon sağlamışlardır bir bilgim yok. Biz daha çok oyun odaklı incelemiştik o zaman. ETS2'de yanlış hatırlamıyorsam hafif bir kasma yapmıştı arkadaşımda. Forza Horizon 4 için de aynısı olmuştu. Ben kendi sistemim izin vermediği için geçemiyorum istesem de. O yüzden kaldık Windows 10'a
GTX 1080 mi? Gözlerim doldu desem yeridir. Efsane bir karttı ve halen de efsane gösterilmeye layık.
Asus Strix GTX 1080 A8G modelini Türkiye'ye Mayıs 2016'da geldiğinde almıştım (3 Tip'i var bu kartın 8G, A8G ve O8G olmak üzere). GTX 1080'den bir önceki kartım da Asus Poseidon Platinum GTX 780'di o da efsane karttır. RTX 2000 serisi çıktı çok pahalıydı ve RTX teknolojiydi bilerek geçmedim. RTX 3000 serisi çıktı piyasada bulamadım araba fiyatına çıktı çip krizinden dolayı para yetmedi