Yeni ISS Arıyorum

Nisa

Member
Merhaba arkadaşlar. Bugün itibariyle TurkNet'e zam geldi. Bana gelen mesaj şu şekilde;CE8A23DC-9873-4BC4-B85D-76803CF9151E.jpeg
Bu fiyata 100/8 internet kullanacağıma biraz daha koyup daha hızlı veya taahhütlü bir firmaya geçerim diye düşündüm. Aklımda ComNet var, siz ne düşünüyorsunuz? Fiyat/Performans olarak hangisini tercih edebilirim?

Timucin

Moderator
Moderator
Ben Türk Telekom'dan yanayım her zaman. Taahhütlünün de burada avantajı oluyor gelen zamlardan etkilenmiyor kullanıcı. Sabit ekonomimiz olmadığı için taahhütsüz internet almak biraz saçma.

utah322

New member
bence zam geldi diye direk değiştirmemelisiniz diğer iss'lerin zamlarını beklemenizi öneririm diğer fiyatlrıda görün kıyas yapın turk telekomdan uzak durun enflasyon %30 değerini aştığı için taahütte zam yapma hakları var devlet tarafından ki bu paket tt şuan turknete göre çok daha pahalı

Timucin

Moderator
Moderator
Ben 404TL ödüyorum 1GBPS internete. Taahhütlü internette eğer mevcut taahhütün varsa zam gelse bile sana zam yapamaz. Sözleşmen bittiğinde yeni taahhüt imzaladığında zam geçerlidir. İçlerinde yine en iyi hizmeti veren Türk Telekom. O kötü hizmet algısı sadece kötü internet altyapısına sahip olan kişilerde var.

Timucin

Moderator
Moderator

burhan kaya

New member
Ben kendim internet kutusu kullanıyorum. Alternatif olarak düşünebilirsiniz.
100/8 olan paket 129.90 şuan için zam gelir kaç olur bilmiyorum. İstenir ise davet kodu paylaşabilirim.

oldsword

New member
Valla arkadaşlar bende çok araştırdım. Bir çok firma artık taahhüt kullanmıyor. Onlarda çözdü işi. Eskiden taahhüt dertti şimdi çözüm oldu. Taahhüt kullanan bir firma buldum. O da
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
. Fiyatları uygun. VDSL alt yapım max 91 Mbps destekliyordu İzmir Karşıyaka'da. Bende 75 Mbps'lik paket aldım 1 yıl taahhüt ile. TürkNet'ten geçiş yaptım. TürkNet'te paketim 100 Mbps idi. Ama dünya varmış diyorum şimdi. 75 Mbps ama Türknet'ten daha hızlı çalışıyor internet. TürkNet'te kopmalar oluyordu, Rüzgar Net'te olmuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

mafaky

Active member
Kişisel fikrim: Eğer VDSL altyapıda iseniz, sadece aynı binadaki komşunuza sizin memnun kalarak kullandığınız ISS'i tavsiye ediniz. Sizin ve komşunuzun aynı DSLAM'dan hizmet alma olasılığı yüksek olduğundan. Eğer Fiber (G-PON/FTTH) altyapıda iseniz aynı sokak ya da belki mahallede olana tavsiyede bulunun.

Fiber altyapıda sıkıntı fazla olmaz. Ama zaman içinde hız problemleri çıkabilir (eğer bölgede çok kişi 500/1000 Mbps'lik tarifelere geçmişlerse). Ama VDSL'deki durum o binadaki, hatta binadaki her abonenin ankastreden dairesine kadar olan dahili tesisatına kadar fazlasıyla bağımlı.

Forum Fiber KAF Panel