Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ZTE H268 modem konektor pon isigi modemden internet isigi yanmiyor
arkadaslar lanet ettim su internete yine gitti modem yavasladi diye modeme reset atmak istedim olan oldu modemde internet isigi konektor pon isigi yanmiyor noldu 2 gundur ariza cozumlenemiyor sorun neden oluyordur bileniniz varmi
İşte anadil seviyesinde Türkçe yazabilmek burada devreye giriyor. Anlamaya çalıştığım şey şu: Modem yavaşladı diye modeme reset attın, ONT cihazındaki PON ışığı yanmıyor.
Ya da
Modeme reset attın, devamında internete bağlanmıyor. Hangisi doğru?
Benim yeni 2. aboneliğimde kuruluma gelen Telekom elemanı herşeyi hazırladı (Huawei ONT orijinal kutusuyla gelmişti...) ve en son HGW ONT arasındaki Cat kabloyu taktı ve küfrü bastı. Tam yanında omadığım için ne olduğunu o an çıkartamadım. Gitti arabasından kutusuz bir ikinci Huawei ONT getirdi, onu takınca rahatladı. Bana da "bu Huawei'lerden epey arızalı çıkıyor, bunları gönderiyoruz ve tamir edlp bize yedek parça olarak geri yolluyorlar. Bu nedenle de şimdi getirdiğim kutusuz oldu..." diye izahat verdi. Sonra işi bittiğinden çıkıp gitti ama 2 dakika sonra koşup geri döndü. Meğer ilk getirdiği ve arızalı çıkan ONT'nin kutusunu bende unutmuş (farkına varmamışım...); onu aldı ve üzerine "arızalı" yazdı ve o ilk getirdiği sakat ONT'yi kutusuna koydu.
abi merhaba ben normalde gipon modeme reset qtiyordum ondanmi bozuldu ont hic dokunmadim zaten teknisyen cocuk geldi sinyal aliuormus ama ont bozuk sanirim gipon modeme reset atilirmi acaba ben atiyorum sorun olurmu