Zyxel VMG3625-T50B 5ghz Bandında Kopma Sorunu

msrcmm

Active member
Arkadaşlar merhaba. Cihaz 5ghz bandında aradan kopuyor. Bu band’a bağlı bütün cihazlarda kopma oluyor. Wifi listesinde gözükmüyor. Yaklaşık 2 dk sonra görünüyor ve bağlanıyor. Günde bir kaç defa oluyor bu. İnternet üzerinde araştırma yaptım ama elle tutulur bir sonuç yok. Bu arada, iki band ayrı ayrı gözüküyor, bir değiller.
Çözüm için fikri olan var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici
Tahmin ediyorum modemi TurkNet verdi değil mi?
TurkNet verdiyse aşağıdaki yazılımı yükle ve tekrar dene :)
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
Verdiğiniz modem modeli doğru ise global sitede yayınlanan firmware dosyasını indirin ancak senden öncesinde varsayılan modem firmware numarasını söylemeni istiyorum. Modeme daha eski bir sürüm yükleme.

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici
Modemin model numarasını paylaşır mısınız?
Zyxel ile ufak bir işim vardı. Bu sırada modemin firmware durumunu sorgulatmış olurum :)
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici

root

Moderator
Moderator
Zyxel VMG3625-T50B cihazınızın 5GHz bandında kopma sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Cihazınızın firmware sürümünü güncelleyin.
  2. Cihazınızın yerleşiminizdeki diğer Wi-Fi ağlarından uzakta olmasını sağlayın.
  3. Cihazınızın kanal ayarlarını değiştirerek daha az kullanılan bir kanal seçin.
  4. Cihazınızın antenlerini optimize edin veya daha güçlü antenler kullanın.
  5. Cihazınızın güvenlik ayarlarını kontrol edin ve güncelleyin.
  6. Cihazınızın çalışma modunu ve hızını optimize etmek için özel ayarlar yapın.
  7. Başka çözüm olarak, cihazınızın yerleşiminizdeki diğer Wi-Fi ağlarının etkisini azaltmak için çoklu erişim noktası yönetimi (MAN) özelliğini kullanabilirsiniz.

Forum Fiber KAF Panel