Apartmanınızda Fiber altyapı var mı? (Şehir Belirtelim)

Apartman veya sokağınızda fiber altyapı var mı?

• Kullanılan toplam oy
    108

RmzBurak

New member
Bursa Gürsu da ikamet ediyorum. Bulunduğum mahallede fiber yok. Çok uğraştım. Hatta apartmanıma kadar yapılacak altyapı maliyetini karşılamak istiyorum dedim. Yine de kabul etmediler. Yakın zamanda da geleceği yok gibi. Bursanın ilk önce batısı sonra doğusu gelişiyor.

xahve

Active member
Zengin semtler hariç fiber bulmak neredeyse imkansız, yaşadığım hiçbir yerde herhangi bir firmanın fiberi yok, hatta yazları kaldığım yerde VDSL bile yok :( 12mbit adsl

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici
Tekirdağ / Çorlu TurkTelekom Fiber alt yapı ve tahminen 5 aya kadar gelecek olan muhteşem TurkNet kurumsal Metro Ethernet alt yapısı.

xahve

Active member
kendim hiç kullanmadım, ama yıllardır kullanan insanları çok gördüm ve hepsi sorun yaşıyordu. Akşam saatlerinde bant genişliği kısıtlamaları, VPN-DNS yasakları, yurt-dışı çıkışlarının rezillikleri.... Superonline fiber kullanacağıma sağlam bir ADSL kullanırım daha iyi

benemiryilmazer

Moderator
Moderator
2-3 ay öncesine kadar HiperNet kullanıyordum. Fiber altyapı döşendiğinden dolayı Turkcell SuperOnline'ye geçtim. Kurulum sağlandı, ardından iptal için HiperNet'e başvurdum, öyle böyle derken ertesi gün HiperNet binaya gelip evimize çıkan SuperOnline internet kablosunu kesici alet ile kesmiş(SuperOnline Arıza Ekibi söyledi), aynı zamanda kestikleri belli olmasın diye karşı komşumuzun HiperNet internet kablosunuda kesmişler(yani kendi kablolarınıda) Ertesi gün HiperNet ekibi kapımıza gelip "Dün karşı komşunuzda bir kesinti yaşanmış, sizde yaşadınız mı?" diye soru sordular. Karşı komşumuza da "SuperOnline kurulum yaparken bizim kablomuzu kesmiş" demişler.

Hayatımda bu kadar rezalet bir firma görmedim.
HiperNet kullanmayın, kullandırtmayın.

Rowdy

Active member
Türk Telekom FTTH
Kablonet Docsis 3.1
Superonline Fiber FTTH

Kocaeli/Gebze

Son düzenleme:
Forum Fiber KAF Panel