Zeldris
New member
Gözüm yaşlı Vdsl 50 mbps paket alıp 30 alan ben
Gözüm yaşlı Vdsl 50 mbps paket alıp 30 alan ben
Ankara'nın büyük bir çoğunluğu bitti gözlemlediğim kadarıyla. Büyük şehirlerde yaşıyorsanız sabredin Superonline gelecektir.
aman aman gelmesin valla koparırım bizim binaya giren superonline kablosunu
tt yeni binalara öncelik gösteriyor fakat superonline öyle değil
kendim hiç kullanmadım, ama yıllardır kullanan insanları çok gördüm ve hepsi sorun yaşıyordu. Akşam saatlerinde bant genişliği kısıtlamaları, VPN-DNS yasakları, yurt-dışı çıkışlarının rezillikleri.... Superonline fiber kullanacağıma sağlam bir ADSL kullanırım daha iyi
hangi şehirdesin? istanbuldan uzakta yaşıyorsan dediklerin doğru olabilir onun dışında yurt içi ve yurt dışı çıkışları mükemmel
İstanbulda yaşıyorum hem de tam ortasında. Turkcell'in mobil hattından da internetinden de Superboxundan da nefret ederim, benden 5km uzak dursunlar.
Superonline yavaş ilerliyor İstanbul gibi bir yerde bile altyapısı sınırlı
demek ki tüm yatırımı ankaraya harcamışlar
Koskoca İstanbulda zengin semt olan Ataköy, Göztepe, Caddebostan hariç nerede Superonline var ki? Halkın yaşadığı yerlere çekmiyorlar, sadece zengin semtler işleri güçleri
2-3 ay öncesine kadar HiperNet kullanıyordum. Fiber altyapı döşendiğinden dolayı Turkcell SuperOnline'ye geçtim. Kurulum sağlandı, ardından iptal için HiperNet'e başvurdum, öyle böyle derken ertesi gün HiperNet binaya gelip evimize çıkan SuperOnline internet kablosunu kesici alet ile kesmiş(SuperOnline Arıza Ekibi söyledi), aynı zamanda kestikleri belli olmasın diye karşı komşumuzun HiperNet internet kablosunuda kesmişler(yani kendi kablolarınıda) Ertesi gün HiperNet ekibi kapımıza gelip "Dün karşı komşunuzda bir kesinti yaşanmış, sizde yaşadınız mı?" diye soru sordular. Karşı komşumuza da "SuperOnline kurulum yaparken bizim kablomuzu kesmiş" demişler.
hipernet dediğiniz şey VDSL TurkTelekom, ülkenin %95i bunu kullanıyor
Daha yeni gelişiyor turknet onlardan çok daha hızlı şuan tr de en iyi altyapı turknet gigafiber inşallah her evde olur
Evimizde tek altyapı var. O da sözde dandik fiber altyapı, yani yapacak bir şeyimiz yok. Mahalleye kadar fiber kablo döşenmiş lakin sonrası bakır kablo ile geliyor. Gördüğüm en saçma işlem, zira VDSL başlı başına bir saçmalık.