Evime fiber çektirebilirmiyim?

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici

mafaky

Active member
Yukarıda yazılanları okuyunca, 1977'den bu yana oturumlu bir Site'ye (13 Blok, 100 daire; Etiler-İstanbul) kimse de talep etmeden Telekom'un gelip apansız FTTH getirdiğini, getirdikten sonra da araya Ramazan Bayramı girmesine rağmen her binadaki kutularda (IFDK fiber dağıtım kutularında) Bayram'ın hemen ertesi günü FTTH'ı aktif etmelerini (ki daha bize bıraktıkları OBK fiber kabloları dairelere çekmeye vaktimiz olmamıştı...) herhalde şükran ve minnetle karşılamam gerekiyor. :)(y):censored:

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici
Elbette hocam :D
Sizin bölge müdürünüz çok iyi demek ki, işini hakkıyla yapmış/yaptırmış :D
Genel olarak özetlemem gerekirse biraz hesap yaptım ve İstanbul'a o kadar masraf yapmaktansa Bodrum'daki evime yapmaya karar verdim. Aslında İstanbul'da ki evim için Sistemhost ve Metro Ethernet bana TurkNet'den çok daha yüksek bir fiyat verdi. Halen aramadığım firmalar var, bakacağım...

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici
Bugüne kadar hepsini kullandım, Turkcell'in fiber modemi sıkıntılıydı, onu da modemi kurcalayıp Turkcell'in paylaşmadığı PPPoE şifresini aldım ve MAC Adress Clone yaparak değiştirdim ve değiştirince hiç iptal ettirmedim. Detay vermem gerekirse halen aynı interneti kullanıyorum İstanbul'da ki evimde :)
Vodafone'u çok kullanmadım ama Turkcell ile ortak altyapı kullanıyor diye hatırlıyorum.

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici
Hocam, normal fiyatlar olsa emin olun deneyeceğim, hatta İstanbul'a gider gitmez orada aylık kullandığım Comnet'i 1 aylığına iptal ettirip deneyeceğim normal fiyatlarla lakin 10.000 TL'nin üstünde bir fiyattan bahsediyoruz...
Benim bu riski almam için kullanan kişilerle konuşmam lazım :D

dursun55

New member
TürkNet GigaFiber kutusu takıldı. Bağlantıları yapıldı kutuya sinyal verdiler. Müracatımızı yaptık. Saha ekibine bildirildi dönüş yaptılar.
TürkNet vdsl kullandıgımız için galiba öncelik yeni abonelere veriyorlar. 15 gündür gelen giden yok.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Comnet