Rowdy
Active member
Hocam öncelikle geçmiş olsun şu anda bağlantınız nasıl tam olarak ?
Hocam öncelikle geçmiş olsun şu anda bağlantınız nasıl tam olarak ?
Bende GigaFiber olan eve geçmek için var olan evi satıp yan apartmana geçtim. 2 milyon daha fazla ödedim. Bende hayırlı olsun alırım artık
İnternet hızı şu anda ne durumda peki? Kullanım şartları nelerdir?
sagol hocam teşekkürler çok memlunum 1 gbit kullanıyorum
Yedek modeminiz varsa deneyin derim. Arkadaşımda da benzer bir durum vardı, modemi nedense 10mbps'in üzerine çıkamıyordu, yeni modeme geçince 20'ye kadar çıkabildi.
Müstakil,özel mülklerde kişiye özel istekte sanırım ücretsiz çekmiyorlar. Tt büyük ihtimale kazı ücretini filen sizden alır diye tahmin ediyorum fakat türktelekom müdürlüğüne uğrayınız. Tekirdağ yani Avrupa yakasında Fixnet
Metro ethernet işi ne oldu konuştun mu sistemhost ile. Metroethernet.com.tr
Elbette hocam
Genel olarak özetlemem gerekirse biraz hesap yaptım ve İstanbul'a o kadar masraf yapmaktansa Bodrum'daki evime yapmaya karar verdim. Aslında İstanbul'da ki evim için Sistemhost ve Metro Ethernet bana TurkNet'den çok daha yüksek bir fiyat verdi. Halen aramadığım firmalar var, bakacağım...
TurkNet sozleşmeli mi? Cunku sistemhost ve Metroethernet aynı firma zaten fixnet de ve sozleşmeli onlar. Benim bütce olsa yani fixneten alırdım (sistemhost,metro ethernet) firmasından.
Evet hocam, TurkNet sözleşmeli...
Telekom cok pahalı,türkcell ping,sansür,kesinti.Vodafone Ddos sorunu var.
Tercih sizin ama yinede metroethernet.com.tr öneririm.
Bugüne kadar hepsini kullandım, Turkcell'in fiber modemi sıkıntılıydı, onu da modemi kurcalayıp Turkcell'in paylaşmadığı PPPoE şifresini aldım ve MAC Adress Clone yaparak değiştirdim ve değiştirince hiç iptal ettirmedim. Detay vermem gerekirse halen aynı interneti kullanıyorum İstanbul'da ki evimde
Vf koruma sorunu cok var. Bugunde denemediğinizi denemek nasip demişler Başvurun deneyin konu açarsınız başvurcaklar danışır.
Hocam, normal fiyatlar olsa emin olun deneyeceğim, hatta İstanbul'a gider gitmez orada aylık kullandığım Comnet'i 1 aylığına iptal ettirip deneyeceğim normal fiyatlarla lakin 10.000 TL'nin üstünde bir fiyattan bahsediyoruz...
Hocam valla FixNet sitesindeki daha ayrıntılı juniper routing cok başarılı biz hosting içinde juniper kullanmıştık şuan uğraşmasamda arkadaş kullanıyor.
Bu resimdeki sorgulamayı nerden yapıyorsunuz?
Merhabalar bırakacağım linkten sorgulama yapabilirsiniz