Hangi İnternet Servis Sağlayıcısını Kullanıyorsunuz?

Hangi İnternet Servis Sağlayıcısını Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    106

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici
TurkTelekom fiber altyapısı üzerinden TurkNet kullanıyorum. IPv6yı da kaptım ve çok mutluyum :love:

burhan kaya

New member
İnternet kutusu 100/8 olanı kullanıyorum. Whatsapp hattından geçte olsa geri dönüyorlar. Şuan memnunum fiyatlarıda güzel

CanerKorkmazli

New member
Türk Telekom'dan milleniye geçmiştik. Hafa sonları ayda 1-2 defa muhakkak internet gidiyor :D hız olarak eve 80 mbit geliyor. Genel olarak memnunuz

PythonXo

Active member
Millenicom kullanıyorum+Türktelekom kullanıyorum.
2si tt altyapısı.
2si vdsl altyapı port.
0 Ping farkı var aralarında. Stabil bir bağlantı var.
7/24 destek stabil bağlantı düşük gecikme mevcut millenide. Ama 7/24 tt icin geçerli değil.
Sorunsuz 2 firmada.
TT 2017
Milleni 2016 dan beri kullanıyorum. Herkes deneyebilir.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
Konularımı profilde gorebilirsiniz.

Kadirarslans_

New member
Türk Telekom kullanıyorum gram memnun değilim müşteri hizmetleri hem bilgisiz hem işi hatalı yapıyorlar fibere geçiş talebi edindik adres hatalı çıktı diye kendi hataları 7000 tl adres nakil ücreti ödeyebilirsiniz dediler.

yeh0va

New member
Ana Hat: TürkTelekom 500Mbps download 40Mbps upload 24 ay taahüt
Yedek Hat: Turksat Kablonet 16Mbps download 2Mbps upload 10GB kota (ana hat kesintisinde nitro pakatle kullanmak için en düşük paketten kullanıyorum) taahütsüz

Death Mark

New member
Yaklaşık 1 yıldır GIBIRNET kullanıcısıyım. Turk Telekom altyapısı üzerinden alabildiğiniz en yüksek verimi kullanabiliyorsunuz. Ping konusunda oldukça iyileştirmeler yaptılar. Fiyat olarakta en makul bir operatördür. Müşteri hizmetlerine WhatsApp üzerinden kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. En başta şüphelerim vardı bu uzun süreç içerisinde hepsini çözdüm.

mafaky

Active member
Aynı binada iki ayrı adreste Fiber İnternet aboneliğim var. 1.si Türk Telekom (TTNet) 200 Mbps'lik tarife. Diğeri PoyrazNet 100 Mbps (Statik IP).

ferhatdurdu

Member
Türktelekomfiber + tivibu + ev telefonu (20m indirme 11m yükleme hızı)
mobilde de türktelekom ultra 8gb (8gb kotadan sonra hız 256kb ye düşüyor)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

atlantis nette giga pon gördüm o sizde var mı

red hızı ne bide bölgeden ayrılınca hız sınırı oluyo mu

bu ay ikinci internet de kullanmaya başladım. 1nci fiber poyraznet hattı
2nci fiber türktelekom hattı
3. boş
4. boş

Son düzenleme:

ArKos

New member
Kurumsal 1000 Megabit internete 10 megabit upload veren mükemmel şirket superonline kullanıyorum. Upload düşük olması dışında sorunum yok.