Teşekkür ederim. Ben de 2 yıldır Tivibu uydu cihazı kullanıyorum aslında. Bu cihaz hiç değişiyor mu yıllardır aynı cihazı mı sağlıyor firma? Eğer farklı modeller geldiyse bi yenileme yapabilsek fena olmaz.
2007'den beri internet / tv karışık deneyimledim. Çocukluk yılları
Ben de şu an Tivibu'da takılıyorum görüş almak istedim işte. Ayda 1-2 tane film kiralayıp izliyorum bana yetiyor. Ama böyle RTÜK kurallarının uygulanmadığı tek yer Netflix kaldı sanırım.
uydu kısmını bilmiyorum ama airties cihazlar sorunsuzdu 2015 yılında yeni versyon airties ile değişim yaptırtmıştım air 7200
Digiturk'u tavsiye etmem. Sağ olsun hızlı aramalarımda telefon Digiturk'u otomatik olarak kaydetti
Süper Lig yayın hakları bu yıl gidecek diyorlar. Bakalım 5 yıldır servet aldılar resmen elimizden. Giderse direkt iptal edip yayın hakkını kim alırsa ona yapışacam çıkmayacam. Alternatif arıyorum bulamıyorum. Tivibu'ya alıştık gibi görünüyor.
İlk zamanlarında çok güzelmiş. Yaşım yetse de görseydim 1999 - 2005 dönemi efsane dönemi. Sinemadan direkt film almalar, dijital TV kanalı açmalar (faturanızı TV izlerken kart bilgisi girip ödemekten bahsediyorum bu dönemde Türkiye'de hiçbir firmada yok), çocuklar için renkli decoderler vb. Keşke o dönemdeki şahını korusa da bizi uğraştırmasa.