Hangi TV platformunu tavsiye edersiniz?

cevat

Active member
Bugüne kadar Digiturk, Tivibu, D-Smart hepsini deneyimledim ve bir sonuca varabildiğimi düşünmüyorum. Bunların alternatifi bir sağlayıcı var mı? Varsa da içerik ve kalite fiyat performans olarak sizde neler var?

Timucin

Moderator
Moderator
Biz 22 senedir Digitürk kullanıyoruz. Eutelsat'dan Türksat'a geçince yayınların kalitesi çok bozuldu. Eutelsat'da HD olan kanallar Türksatta HD olmadan yayın aktarıyor. Eutelsat'a geçiş yaptığımızda da yayın yapan kanallar yayınlarını kesmiş durumunda. Digitürk harici başka TV platformu deneyimlemedik.

mertkuskapan

Administrator
Yönetici
2012 yılından itibaren tivibu IPTV kullanıyorum. Gayet memnunuz. Yaşadaığım TiviBu sorunlarını 444 call center üzerinde çözemiyordum. Kendim bir şekilde çözüp videolarını youtube kanalıma atıyordum. Hatta helpmert.com'da bu konu hakkında detaylı bir yazım var.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Murat042

New member
Senelerce digitürk ve dsmart kullandım TR lig ve avrupa ligi için. Dizi film ve belgesel kanallarını da almıştım. Son 4 senedir Netflix ve 2 senedir blutv vardı, onlarıda iptal ettim. Şuan maç ve dizi dahil herşeyi ücretsiz netten izliyorum. Artık bu tür şeylere para vermeyi gereksiz görüyorum, herşeyimiz aboneliğe döndü. Hangi birine yetişeceğiz şaştım.
Netflix, Blutv, Amazon, Exxen, beinconnect, hepsini kullandım ama dayımlarda tivibu var gerçekten çok iyi ve dolu dolu. TTnet kullanıyorsan kesinlikle tivibu tavsiye ederim.

estate

New member
Biz hem Digiturk hem TV+ kullanıyoruz.TV+'tan epey memnun bizimkiler,ayrıca gördüğüm üzere görüntü kalitesi ve işlevsellik bakımından da hakikaten takdir edilesi.

Digiturk'un pek bir numarasını görmedim film kanallarından başka,yayın kalitesi de o kadar iyi değil.Ekstra paket satın alarak kullanılmıyorsa tavsiye etmem.

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici

cevat

Active member
İlk zamanlarında çok güzelmiş. Yaşım yetse de görseydim 1999 - 2005 dönemi efsane dönemi. Sinemadan direkt film almalar, dijital TV kanalı açmalar (faturanızı TV izlerken kart bilgisi girip ödemekten bahsediyorum bu dönemde Türkiye'de hiçbir firmada yok), çocuklar için renkli decoderler vb. Keşke o dönemdeki şahını korusa da bizi uğraştırmasa.

Forum Fiber KAF Panel