İnternetkutusu.com

foresteyedboy

New member
hayır firmanın fiber airfiber ve metro ethernet hizmetleri mevcut yüksek hızli paketleri mevcut firmayı arayarak bilgi alabilrsiniz
abone olucaksanız abone numarası kullanarak 1 ay bedava kullanabilirsiniz

Timucin

Moderator
Moderator
MBPS olacak yere MGPT ve Uplod yazmışsın yazım hatalarını düzeltmeni öneririm. Ama şunu unutma ki o dediğin paketler de ''mbps'e kadar'' ibaresi var o ibareyi kullanan firmalar beni korkutuyor. Forumda olan arkadaşları az çok tanıyorum, firmanın adı duyulmamış ve bu dediğiniz yere geçecek kimse olmaz. Seçecekleri ISP'leri az çok tahmin edebiliyorum. Geçerlerse Comnet, Turknet, Netspeed olur.

Son düzenleme:

Timucin

Moderator
Moderator
Uygun fiyatlı olarak en mantıklısı ve ping açısından en iyisi Comnet duruyor içlerinde. Peering olduğundan dolayı. Bir de orayı denemenizi öneririm. İstanbul'da Küçükçekmece, Bakırköy, Avcılar, Bahçelievler çevresinde oturuyorsanız ping süreleriniz cidden çok kısa olur. Esenyurt'ta sanırsam bu sizin bahsettiğiniz ISP'nin yeri bana yakın ve Comnet'de yakın ikisinin tam da ortasında kalıyorum. İkisinden birisini seçseydim Comnet'i seçerdim nedeni ise İstanbul'da ki bir çok server'ların yeri Beşiktaş'ta ve Ümraniye'de ve Kadıköy'de bulunuyor. Bir ISP o ilçelere ne kadar yakınsa o kadar iyi hizmet verir ping açısından. Bana dersen ki nereden hizmet alıyorsun Türk Telekom'dan alıyorum internet dışındaki hizmetlerinden dolayı. (@ttmail.com uzantılı kurumsal E-mail ve Doktor tercihli ev telefon hizmetinden dolayı.)
Güncel Speedtest sonucum:
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

foresteyedboy

New member
değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi comnet peering ve ping değerleri açısından çok iyi çünkü yurt dışı çıkışları baya iyi türknetten önce comnete geçicektim fakat burda (avcılar) port yoktu ve airfiber kullanıyodum 50 ye 50 simetrik 600 lira ödüyodum sonradan sonradan port getirttim mahalleye ve türknete geçtim comnet hizmet verememişti sonradan 80 olan tğrknet faturam 140 olucakti ben de uygun fiyatlı birde performansı güzel olarak şuanki firmamı buldum ping değerleri 1-5 arasında bazen 8-9 oluyo hiz zaten düşmüyo hatta bana gelen interneti 2 bin 7 daireye dağıtıyorum ve hızım ve pingim hala çok iyi ben bundan sonra bu firmadayım comnete de geçmek isterim fakat fiyst politikası olarak 100 mgbti 80 liraya bulmak
zor yani şuan sistem çok iyi ilerdede bozmazlarsa
ayrıca comnetin sunucularının ve internet çıkışlarının olduğu yeride gezdim işçilik mükemmel buraya fotoğraf atmak isterdim ama çıkış odasında fotoğraf çekmek yasak olduğu için çekemedim ama tercih olarak comnet iyidir

Timucin

Moderator
Moderator

Timucin

Moderator
Moderator
Forum Fiber KAF Panel