foresteyedboy
New member
1
Son düzenleme:
dediğim gibi yazdığım hatalar için özür dilerim ben 3–4 aydır kullanıyorum normalde türknette geçtim türknet max 75 mgbt veriyodu fakat internetkutusunda 100 mgbt e yükseltildi yani ping sorunu yaşamıyorum bağlantı sorunu yaşamıyorum max verilebilecek hattın desteklediği hızı veriyolar
Uygun fiyatlı olarak en mantıklısı ve ping açısından en iyisi Comnet duruyor içlerinde. Peering olduğundan dolayı. Bir de orayı denemenizi öneririm. İstanbul'da Küçükçekmece, Bakırköy, Avcılar, Bahçelievler çevresinde oturuyorsanız ping süreleriniz cidden çok kısa olur. Esenyurt'ta sanırsam bu sizin bahsettiğiniz ISP'nin yeri bana yakın ve Comnet'de yakın ikisinin tam da ortasında kalıyorum. İkisinden birisini seçseydim Comnet'i seçerdim nedeni ise İstanbul'da ki bir çok server'ların yeri Beşiktaş'ta ve Ümraniye'de ve Kadıköy'de bulunuyor. Bir ISP o ilçelere ne kadar yakınsa o kadar iyi hizmet verir ping açısından. Bana dersen ki nereden hizmet alıyorsun Türk Telekom'dan alıyorum internet dışındaki hizmetlerinden dolayı. (@ttmail.com uzantılı kurumsal E-mail ve Doktor tercihli ev telefon hizmetinden dolayı.)
yeni firmalarada bu yolda şerit vermek lazım
Bu arada bende Avcılar'da oturuyorum. Denizköşkler'deyim. Aynı ilçe de oturuyormuşuz demek ki.
bende yeşilkent
Hakklısın tabiki yeni firmalar gelişsin ülkemizde kaliteli hizmet sunsun fakat Şimdi bir ornek isim vermeyim X firma ile B firma var X cok üst yatırımlı kaliteli bilindik iss B az bilinen yatırımı az yeni firma fark 10tl max hangisini tercih edersin?
Aslında yine de senin evindeki altyapı da bitiyor iş. ISS sana isterse 1GBPS tanımlasın altyapın kaldırmadığı sürece bir anlamı yok.
Sadece o değil iss de önemli peering pop noktası graph v4 cdn hepsi etkiliyor Kullanılan cihazlar sunulan mh bilgi kalitesi uptime hepsi etkiler.