ISS önerisi

TUN4

Member
Ben de millenicom dan abonelim aldım (altyapım 75 destekliyor) ancak bana günlerdir sağlanan hizmet 10mbps download 0.04 upload, müşteri hizmetleri ilk kurulumda çok yardımcı oldular ancak sonrasında hiç bir şekilde müşteri hizmetlerine telefondan ulaşamadım, uygulamaya yönlendiriyorlar uygulamada destek kaydı defalarca oluşturdum ancak kimse hiçbir şekilde dönüs yapmadı. Destek kaydı takibinde ise 500tl civarlarında bi işlem ücreti falan yazıyor kabloyu kontrol edeceklermiş ancak kabloyu ben kendim hatta bağladım ve hiçbir sıkıntı olmadığını biliyorum..
kısaca kendi sorunlarını sizden kaynaklı diyerek geçiyorlar ve abonelik işlemlerinden sonra hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar (en azından bana öyle yapıyorlar...)

TUN4

Member
Bir tek bana böyle davranıyorla galiba :D ağrıza kaydı bırakmıştım kimseye ulaşamamıştım az önce sms geldi ve ağrızamın bendne kaynaklı olduğunu sorunu giderdiklerini ve 550tl tuttuğunu bunun da faturama yansıyacağı ı söylediler... Benden kaynaklı bir sorun yoktu kablolamayı kendim yaptım ve bir sıkıntı olmadıgını bildiğim halde ücret kestiler. 1 haftadan fazladır şu iss lerden çektiğim ne almaıyorum ya

MuCoder

New member
Tabikide. İnternetim açıldığından bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Yani düşük hız, yüksek ping, kopma cart curt başıma hiçbir kötü olay gelmedi. 1000mb paket almıştım kabloyla 940 970 arası sabit hız alıyorum ping ise wifi 7-10 arası kablolu ise 4 5 falan. Ben şahsen gayet memnunum. COMNET mağduriyetinden önce GıbırNet kullanıyordum onda da memnundum ama Max 100mb alabiliyorsunuz ve 420tl gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu sefer sütten ağzımız bir kere yandığı için dedim ki küçük firmalardan kaçıp parasına kısmen bakmayıp büyük firmaları tercih edim ve millenicom da karar kıldım. Yani uzun lafın kısası ben abonelik başlangıcından bu güne kadar hiçbir sıkıntı sorun yaşamadım. Ama tabi artık kimseye ISS tavsiye etmiyorum ki sanırım kimse de etmez. Son karar size kalıyor.

srhtkrtt

New member
Hocam yazın için teşekkürler öncelikle. Birkaç soru soracağım, özele girdiğini düşünüyorsan cevaplamayabilirsin hiç sıkıntı yok.
1- İnternet servisini aldığın şehir ve ilçe neresi?
2- Kendi modemini kullanabiliyor musun?
3- İnternet hız testi sonuçlarını paylaşabilir misin ve Türkiye sunuculu oyunlarda (LoL, Valorant) kaç ping alıyorsun?
4- Şuan internetini değiştirecek olsan tekrar Millenicom'u mu tercih ederdin?

Şimdiden çok sağol hocam.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yeni yıla girmeden, fiyatlar artmadan değiştirmem lazım. Bana bi yardımcı olsan süper olur. @MuCoder

Son düzenleme:

leventk1975

New member
Comnet kapandıktan sonra netgsm ye geçtim. VDSL altyapım var. Haziran 2025 e kadar 299 TL sabit fiyat. Referans kodu ile üye olana 6 ay boyunca 40 TL indirim uyguluyor ve 259 TL oluyor fiyat. Her yeni referansta aylık 40 TL indirim ekleniyor. Geçmeyi düşünen varsa ref kodum
NTG2TWQIQ5

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!