Merhaba, İzmir de yaşıyorum. Bulunduğum ilçe izmirin en büyük ilçelerinden birisi. yaklaşık 130 metre ötemde fiber internet var. ben bunu getirtmek için yaklaşık 25 kere şikayet kaydı oluşturdum. Ancak bana genel olarak müdürlük ile konuşun o planlama yapar dendi. sonra 28 ağustos da müdürlüğe gittim. ve dilekçe verdim ancak kendilerinin dilekçe işleme koymadıklarını ve mail olarak genel merkeze ileteceklerini söylediler. takip numarası falan istediğimde gelir elbet diyip beni yolladılar. sonra şikayet etmeye devam ettim. gerek ümit önal a mail atarak gerek twitter ve linkedin gibin yerlere talebimi anlattım. sadece ön başvuru aldılar. bir gün bir numara buldum, sonra bu numaranın ümit önal'ın özel kaleminin numarası olduğunu öğrendim. aradım ve derdimi anlattım. bana ilgili birime aktaracağını söyledi ve kapattı. sonra 25 ekimde 444 1 444 tarafından arandım müdürlüğün yaptığını anlattığımda böyle bir şey yok size yanlış bilgi vermişler dedi şaşırarak. ben yinede dilekçe verilmiş mi sorgulayayım dedi ve son 3 ayda fiber için hiç dilekçe verilmediğini söyledi. bunları not alıp müdürlüğe gittim ve anlattım. bana istediğin yere şikayet edebilirsin dedi gülerek sadece ve yine belgeyi taratıp mail attı. erişim planlama bölümü ile görüşmek istediğimde öyle bir yer olmadığını söyledi. akşamında daha önceki şikayetlerimden dolayı türk telekom yine beni aradı ve başımdan geçenleri anlattım. karşımdaki kişi müdürlük yanlış bilgi veriyor dedi. şu an ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok. btk ye yazdığım şikayetlere kaçamak cevaplar veriyorlar ve beni twitter hesabımı ve mail adresimi engellediler. sizce ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.