Hayır Mert Kuşkapan yanlış bilgilendirme yaptı. En yüksek upload hızı 20 mbit olacak.
Mert kuşkapanın interneti Comnet ile sponsorluk anlaşması olduğu için hep yüksek upload alıyor. Biz aldığımızda 20mbit upload geçemeyeceğiz.
Hayır Mert Kuşkapan yanlış bilgilendirme yaptı. En yüksek upload hızı 20 mbit olacak.
Başka kullanan kişilerde fazla alıyor diyordu
Daha sistemler tam oturmadı. Bakın BTK ne yazmış.
Benim yazdığım saatte diğer ISS'ler de hala tık yoktu ama hızlı davranmışlar. TurkNet hala yeni paketler gelecek tarzından bir cevap vermedi. Haziran sonuna kadar yaparlarsa yaparlar, yoksa ISS değiştireceğim.
Bence sen yanlış anladın. En düşük 20 alınabilir gibime geldi mesajda.
attığım fotoğrafa dikkatli bakın. 1.408.576 / 20.480 kbit olarak belirtilmiş. Yani 1000 mbite 20 mbit.
Doğrudur o zaman kral 20 de yeter bana ya napalım
Bence hızları yükselticekler.17.06.2022 Tarihinde diğer evimdeki50mbps hızı ücretsiz bicimde 100 mbps ye cıkartı ttnet.Güzel haberler bekliyorum kanımca
Paketleri cikartmislar demissiniz.Internet sitesinde boyle bir ibare yok.
1 gigabit açıldı deniyor ama hala ses yok 1 gigabit sadece türknet kendi altyapısı birde türkcell ve comnete var fakat comnet eskiden de paket yokmuydu yanlışmı hatırlıyorum türkcell en son gelmişti türknet kendi altyapısından zaten veriyordu eninde sonunda görücez bakalım.
12 ay veya 24 ay benzeri bir kampanya yapacaklar. Bana göre temmuz ayı itibariyle. muhtelemenle
Commnet yeni mi açmıştı 1 gigabiti sanki daha öncede var diye hatırlıyorum bilen varmı ?
eskiden sadece kendi fiberi ile veriyordu. Şu an Turk Telekom fiberi üzerinden veriyor
Biz aboneler uzaktan izleyelim.