Türk Telekom Fiber Çalışması

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici

Timucin

Moderator
Moderator

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici

Timucin

Moderator
Moderator

yeh0va

New member
Hocam paketler ilk tanıtıldığında Mersin'de durumlar biraz garipti altyapı tam oturmadığı için 1Gbps'lik pakette upload ve ping sorunsuz iken download prime time 550-600Mbps gece veya sakin zamanda maks 750-770Mbps görüyordu. Şahsen 100-150 Mbps download 10-20 Mbps upload farkı için ekstra 100TL ödemek pek mantıklı gelmediği için 500Mbps'ye düşürmüştüm paketimi. Ancak aradan geçen 5-6 ayda hat hızları yükseldi mi bilemiyorum. Ki işin kötüsü il müdürlüğü, saha ekibi ve Adana santral de net bir bilgi veremiyor.

Son düzenleme:

Death Mark

New member
Hocam, Turk Telekom fiber altyapı planlamasını sizce neye göre yapabiliyor? Örnek olarak benim mahallemde, saha dolapları haricinde hiçbir fiber kablo döşenmedi. Buradaki caddelerde hiçbir operatörün fiber altyapısı yok. İmza toplamanın önemi ne kadar büyük? Ya da sosyal medyadan baskı yaparsak acaba o projede yer alabilir mi adresimiz? Bu konuda neler yapabiliriz?

cmrtmuhammed

New member
Hocam merhaba benim durum da sizinki ile aynı kablo ocak gibi sığınağa çekildi 1 ay sonra da obk çekildi kutu konmadı sorduğum zaman 1 aya kalmaz halledilir dendi ama ne gelen var ne giden siz kime söylediniz de işlemleri size arayıp bildirdiler.

Forum Fiber KAF Panel