Her zaman derim ve şimdi yine diyorum: Keyiflerine göre, isterlerse yapıyorlar, istemezlerse bırakıyorlar
Her zaman derim ve şimdi yine diyorum: Keyiflerine göre, isterlerse yapıyorlar, istemezlerse bırakıyorlar
Hayırlı olsun tekrardan Technopat'ta beni de görmüşsünüzdür
İyi kullanımlar
Bende vardım, eski Technopat moderatörü diyelim, macOS modu
Akdeniz - Mezitli arasındaki merkezi ilçelerden birinde iseniz kaç Mbps'lik bağlantı kullanıyorsunuz acaba? Bölgede bir türlü 500Mbps üzeri stabil bağlantı kurabilen birine denk gelemedim de
Mezitli Seymenli mahallesindeyim. Türknet kullanıyorum bu sebeple 115 Mbps üstünü kullanamadım hiç.
115mbps varsa hattın 1GBPS'i rahat destekler rahat olabilirsin. 100mbps alıpta 95mbps alıyor olsaydın o zaman 1GBPS desteklemezdi hattın.
Teşekkür ederim
Hocam paketler ilk tanıtıldığında Mersin'de durumlar biraz garipti altyapı tam oturmadığı için 1Gbps'lik pakette upload ve ping sorunsuz iken download prime time 550-600Mbps gece veya sakin zamanda maks 750-770Mbps görüyordu. Şahsen 100-150 Mbps download 10-20 Mbps upload farkı için ekstra 100TL ödemek pek mantıklı gelmediği için 500Mbps'ye düşürmüştüm paketimi. Ancak aradan geçen 5-6 ayda hat hızları yükseldi mi bilemiyorum. Ki işin kötüsü il müdürlüğü, saha ekibi ve Adana santral de net bir bilgi veremiyor.
Hocam, Turk Telekom fiber altyapı planlamasını sizce neye göre yapabiliyor? Örnek olarak benim mahallemde, saha dolapları haricinde hiçbir fiber kablo döşenmedi. Buradaki caddelerde hiçbir operatörün fiber altyapısı yok. İmza toplamanın önemi ne kadar büyük? Ya da sosyal medyadan baskı yaparsak acaba o projede yer alabilir mi adresimiz? Bu konuda neler yapabiliriz?
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ping değeriniz çok iyiymiş gerçekten. Türk Telekom'da bu kadar düşük ping olabiliyor muymuş : )