vestel dgw 9000 için kanal ayarı yapmak gerekirmi

Timucin

Moderator
Moderator
Size tavsiyem Vestel'den kökten kurtulun ve kutusunda kalsın. Keenetic veya Asus router alın sorununuz kökten düzelecek ve şuan ki internetinizden bin kat daha iyi verim alacaksanız. Durumum yok derseniz bu sorunu mecburen çekeceksiniz. Ben size açık açık söylüyorum. Ben de Vestel'i kullandım ve ilk gün kurtuldum o routerdan. Size samimi bir şekilde söylüyorum.

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici

mafaky

Active member
Bunlar güzel cihazlar ama fiyatları da olması gerektiği gibi "güzel", tabi bugünün sıkışık ekonomi koşullarında!:(
Ancak 2 sorum olacak: 1) Keenetic sitesine de baktım ama herhangi bir bilgi göremedim. Sanki bu 2 cihaz halen WiFi5 cihazlar, WiFi6 değil! 2) Giga model için şöyle bir bilgi var: " Keenetic Giga sahip olduğu Combo SFP portu sayesinde doğrudan fiber optik bağlantıların sonlandırılmasına imkan tanırken..."

Bu tam olarak ne demek? Evet cihazın arkasında 4 adet RJ45 LAN ve 1 adet RJ45 WAN portuna ek olarak bir de SFP portu var. FiberNet'de (G-PON) normalde ONT'de sonlandırılan fiber hat burada mı sonlandırılıyor? Yani ONT'ye ihtiyaç kalmıyor mu?

tomhardy2022

New member
abim merhabalar nasılsın senin gibi eşsiz insanların bilgisinden faydalanmayı cok istedim sağolasın ilgisin 33 yaşındayım saynde bilgilendim abim bize telekomdan elemanlar geldi zte h298a modem bağladılar ayrıca üclü prizde sorun oldugunu değişimini yaptılar suan düzeldi peki bu modem 5 ghz muhteşem calısıyor zte shen zengwin huaweinin markası bir modem oldukca beğendim vestel router alanlar yandı dandik modem valla hakikaten tereddütsüz aldılar iade yogun savaşlarım sonucu teşekkürler herkese

dandik modemden kurtuldum zthe h298a taktılar baya baya iyi modem öbüründe 5 ghz modemin calıstıgını bile hissetmiyordum resmen şaka gibi gerçek bir modem geldi sizce iyimidir bu modem

pintim

New member
Merhaba. Çok emin olmamakla birlikte benzer bir soru benim de aklıma geldi.

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
'ndaki Messenger desteği ile sohbet butonu üzerinden iletişime geçtim.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
sayfasında aldığım yanıtı doğrudan aktarıyorum.

"SFP portunu internetinizi bağlamak için kullanamayabilirsiniz ISS firmanızın size vereceği GpoOnt cihazını kullanmanız gerekmektedir.
GpoOnt = Gpon Ont
Ont cihazından çıkan ethernet kablosu ile bir Keenetic router a internetinizi sonlandırabiliriniz. İnternet kullanıcı adı ve şifrenizi doğru şekilde girmelisiniz.
"

keenetic turkiye ile sohbet.png

mafaky

Active member

Timucin

Moderator
Moderator

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici

Yiğit Gençer

Administrator