tomhardy2022
New member
arkadaşlar sözümü geri aldım bellki modem sürekli kopuyor internet bunun kanal ayarını nereden yapabilirim biri bana yardımcı olabilirmi acaba
önerininiz varmı hocam peki..
Onuda ben yapmak istiyorum
Bunlar güzel cihazlar ama fiyatları da olması gerektiği gibi "güzel", tabi bugünün sıkışık ekonomi koşullarında!
abim merhabalar nasılsın senin gibi eşsiz insanların bilgisinden faydalanmayı cok istedim sağolasın ilgisin 33 yaşındayım saynde bilgilendim abim bize telekomdan elemanlar geldi zte h298a modem bağladılar ayrıca üclü prizde sorun oldugunu değişimini yaptılar suan düzeldi peki bu modem 5 ghz muhteşem calısıyor zte shen zengwin huaweinin markası bir modem oldukca beğendim vestel router alanlar yandı dandik modem valla hakikaten tereddütsüz aldılar iade yogun savaşlarım sonucu teşekkürler herkese
dandik modemden kurtuldum zthe h298a taktılar baya baya iyi modem öbüründe 5 ghz modemin calıstıgını bile hissetmiyordum resmen şaka gibi gerçek bir modem geldi sizce iyimidir bu modem
Merhaba. Çok emin olmamakla birlikte benzer bir soru benim de aklıma geldi.

Aslında ben de Keenetic'cilerin verdiği cevabı bekliyordum. O zaman bu SFP Portu hangi işte kullanılmakta?
Keenetic'deki SFP portu Türknet Gigafiber altyapılarında çalışıyor diye biliyorum. Ama ISP'den ISP'ye değişiyor bu tamamen.
Bende bu modem ile değiştirdim. Telekom ekipleri halletti sağ olsunlar
yani zte idare eder vestel gibi kopmuyor vestel cok dandik mümkünse modem bile basmasınlar canları cehenneme
Umarım
Valla ben ZTE'den memnunum (şimdilik) ancak ben bu HGW'yi istisnai durumlar dışında hep kablo bağlantılı olarak kullanacağım...
abi zte gayet iyi arıza kayıtlarımız düzeltildi stabil şekilde kullanıyoruz vestelden cok cok kat kat daha iyi vestel dgw9000 canı cehenneme selamlar abim