Hiç sorma ya. Kurumsal maildi bir de. 2017'de bireysel müşterilere kapandı. Kurumsala geçirdiler bizi. O da kapanıyor. Ne kadar saçma.
Hiç sorma ya. Kurumsal maildi bir de. 2017'de bireysel müşterilere kapandı. Kurumsala geçirdiler bizi. O da kapanıyor. Ne kadar saçma.
50-60 arasi geziyor bende ama down 95 i gecmiyor
peki stabil olarak devam ediyor mu?, mesela bir yere dosya yüklerken saniyede 7 MB olarak sürekli oluyor mu?
aynısı bende yüksek hız yok
50
Bana kalırsa 1000 mbiti tam alalım diye upload artırmışlar önceki mesajlarda dediğim gibi
kimse hızda yükselme yok sadece upload yükseldi ne zaman yükselecek kim senin haberide yok
Zaten bizler de Upload hızlarından bahsediyoruz yükseldi diye
Sizdede 100mbps ustu hiza cikmiyor mu
1000 lik paket var 94 upload 49 sendeki durum nasıl
1000 lik pakette neden 94 alıyorsunuz? ethernet portunuz mu gigabit değil
Modemden alamiyoruz.Santraldeki kartlar degisicek galiba dedi ttnet , maillesiceklermis bilemiyorum ne olucak
Sizin bina içindeki switchler 100 mbit sanırım o yüzden takılıyorsunuz. Onlar değişince alırsınız 900mbit
Insallah degisir bilmiyorum, hem hizmeti satip hemde yuksek hiza cikamamak sacma.Ceo ya yazmistim hergun ariyorlar ne oldu bitti diye
Ben de CEO'ya yazdım VDSL den Fiber'e dönüşüm için. Beni arayıp ''Bölgeniz için şimdilik dönüşüm planlamıyoruz, ileride planlarsak ararız'' dediler. Salladılar yani beni
Telekom'da fiyat daha uygun. Port fiyatlarına %70 indirim yapıldı ama özeller hala yansıtmadı. Comnet 300 diyebilir. Demeyebilir