Türk Telekom 100 Mbps üstü paketler çıkacak mı?

Rowdy

Active member
Vestel modemler genelde tırt yapmışlar 1gbit olan bir adama Vestel verip üzerine lan portları 100lük ise gülerler adama :D paketi kullanamıyor doğal olarak kusur meydana geliyor tahminimce dolar endeksinden dolayı bazı wifi 6 cihazları geç çıkabilir kaanatindeyim türk telekom tarafından daha şu anda paketler ve sistemi yeni aktif ettiler bir kaç aya oturur muhtelemen

Timucin

Moderator
Moderator
Sonuçta binanın içinde turuncu fiber kablo gelmiyor mu? FTTB'de geliyor olması lazım. VDSL'den bahsetmiyoruz kesinlikle. FTTB'de ethernet kablosunun boyu çok uzadığı için kayıp oluşuyor. Telekom isterse verir ama vermiyor bundan dolayı. Kendini riske atmak istemiyor daha doğrusu. 32 daireyi geçmiyorsa FTTH'a çevirebilirler.

21 daire var , umarim cevirirler ftth a.bugun gelicekti ekipler yarina ertelediler.sanirsam fttb de 100mbps hiz vermiyorlarmis.Kismet artik

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici

burakakmanoglu

New member
24 daire var ben de 8. Kattayım en ücra noktadayım çevirirler mi bilmiyorum giden görevli bugün akşam veya yarın ararım demişti bugün aramadı cihaza belki güncelleme gelir falan diye de bahsetti ama arkadaşımın dediği de tam olarak şu şekildi

1655929265856.png

Böyle dediği için de ben yapacaklarını düşünmüyorum çevirme işlemini pek bakalım yarın haber gelir bugün haber gelmedi.

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici
Güncelleme: Sorunu Comnet'e bildirdim ve Türk Telekom'a adıma kayıt açması için Comnet panelinden arıza kaydı bıraktım. Wi-Fi 6 gecikecek bile olsa 200-500-1000 MBPS'lik paketler çıktı ve 100 MBPS LAN çıkışı var. Resmen şaka gibi, şaka gibi 😆😆

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici
Ftth gelmeyecek binama, evi satip 5 metre yanimdaki apartmandan daire almam daha mantikli.yuksek hiz falan bana gelmeyecek demekki.Tesekkurler bilgilendirmeniz icin.

Sore

Member
Beni arayan yetkili FTTH gözüküyor sisteminizde dedi,fakat benim binanın en altında bi boşluk var orada TELEKOM kutusu var ve oradaki portlardan cat6 ile eve geliyor.Ftth tam olarak nedir aklım almadı.Evin içine kadar kıl fiber kablo girmesi mi yoksa binanın en altındaki dağıtıcıya kadar fiber kablo gelmesi mi?

ayrıca her blokta 8 daire var.ve her blok altında 24 port girişi olan o aletten var.o alete sadece cat6 kablo çekip eve getiriyoruz.

Eve kadar kablo gelmesi lazimmis ftth ta.bizdekiler bina altina kadar geliyor.daireye cat6 ile ulastiriyorlar.senin evindekide fttb benimki gibi.umarim bi cihazlari vardir bi cozum yolu uretirler diye umit ediyorum ama zor gibi , pazar gunune ertelemisler randevumu, twiteer uzerindende bilgi istedim ama cvp yok :/

Sore

Member
şimdi izledim internette,cat6 kablolar 1000 mbite kadar destekliyor zaten deniyor.Evimle kutu arası 15 metre falandır maximum.Kadında "FTTH görünüyor sistemimiz de" dedi.Pazar günü benide tekrar arayacaklar şu an satışları zaten yokmuş,ön talep gibi bişeymiş bu.Vericekler ya öyle veya böyle.

Hadi hepsini geçtim,100 mbite 20 mbit verseler onada razıyım.Derdim 1gbps değil tamamen upload ve seçenek hakkı yok resmen.Turknet giga gelse zaten yüzüne bakmam bu TTNET in.

dairenize ince kil kablo geldimi? Yoksa dairenize ethernet kablosu mu geliyor.Ftth demek daire icine kadar fiber demek.Pazar gunu gelsinler bakalim

Sore

Member
ethernet kablosu geliyor.Ama kadın altyapınıza bakınca FTTH görünüyor dedi.Pazar günü tekrar görüşücez.

Sore

Member
tamamdır o zaman sana geliyosa muhtemelen banada gelecektir.Merakla bekliyorum sonucu.bina daha 5 senelik,altyapısı biz taşındıktan sonra yapıldı.yeni olması lazım yani altyapının muhtemelende kaldıracaktır 1000 mbps yi.

Forum Fiber KAF Panel