Rowdy
Active member
Vestel modemler genelde tırt yapmışlar 1gbit olan bir adama Vestel verip üzerine lan portları 100lük ise gülerler adama
Vestel modemler genelde tırt yapmışlar 1gbit olan bir adama Vestel verip üzerine lan portları 100lük ise gülerler adama
Sonuçta binanın içinde turuncu fiber kablo gelmiyor mu? FTTB'de geliyor olması lazım. VDSL'den bahsetmiyoruz kesinlikle. FTTB'de ethernet kablosunun boyu çok uzadığı için kayıp oluşuyor. Telekom isterse verir ama vermiyor bundan dolayı. Kendini riske atmak istemiyor daha doğrusu. 32 daireyi geçmiyorsa FTTH'a çevirebilirler.
Ne yazık ki sorunun farkındayım, Comnet'e bir kayıt açacağım. ZTE'yi daha çok seviyorum. Onu da talep edebilirim.

Resim arkadaşıma ait değilmiş ama arkadaşımın apartmanda mdu varmış T720G
Güncelleme: Sorunu Comnet'e bildirdim ve Türk Telekom'a adıma kayıt açması için Comnet panelinden arıza kaydı bıraktım. Wi-Fi 6 gecikecek bile olsa 200-500-1000 MBPS'lik paketler çıktı ve 100 MBPS LAN çıkışı var. Resmen şaka gibi, şaka gibi
Ttnettede aynisini yazmislar 200 ve uzeri hizlar icin ftth olmali alt yapi diyor. Switch dediginiz gpon olmayan kucuk kutular mi peki
Burada da size söylemiştim. Sadece FTTH altyapıya sahip kullanıcılar 200-500-1000 MBPS hızda ki paketleri kullanabilirler.
Ben ttnetteki arkadasim ilr gorustum .midemi gelip takicak bu aksam, apartmandaki gpon cihazi ayni islevi goruyor dedi, sorun yok aksama baglanicak dedi.8 gibi paylasirim foto
midemi nedir