Türk Telekom 100 Mbps üstü paketler çıkacak mı?

Comnete gecin diyen arkadas, comnet zam yapicak dayanamiyor diyordu.Ttnet daha ucuza verdi paketleri.Bu konu hakkinda ne diyecek bakalim.

asosipoero

New member

burakakmanoglu

New member
Az önce internet bağlantım gerçekleşti ve

1655899497082.pngBöyle sıkıntılı bir durum oluştu gelen görevli 500'lük paket olmaması lazım dedi açtım paketi gösterdim o sırada alt yapımın 100 üstünü desteklememesi üzerine konuştu altyapı gpon ama apartmana kadar geliyormuş fiber apartmandan evlere normal dağıtılıyormuş böyle dedi eğer böyleyse 100 üstünü geçemiyorum sanırım denilen gibi akşam veya yarın net bilgilendirme için beni arayacak ama eğer 100 üstü olmazsa iptal edeceğim durumu görevliye de söyledim sıkıntı olmaz dediler 20 mbit upload da biraz göstermelik duruyor yurt dışı suncuularında falan yüksek hızları yok onu diyebilirim.

1655899615527.png
Arkadaşım da böyle olması lazım fiber için diyor bende ki böyle değil

1655899648237.png

Timucin

Moderator
Moderator

Timucin

Moderator
Moderator

Timucin

Moderator
Moderator

Timucin

Moderator
Moderator

yeh0va

New member
Vestel modemlerde WAN portu RJ-45 10/100/1000 ancak LAN portları 3 adet ve RJ-45 10/100. Kablolu bağlantıda ve modemi bridge moduna alıp başka modem kullanmada sorun çıkarıyor. Eğer kablolu bağlantı kullanacaksanız modem değişikliği talep etmenizi öneririm. Örneğin TP-Link Archer modemin 4 LAN portu da 1000Mbps destekliyor.

Rowdy

Active member
Paketler yeni olduğu için müşteri hizmetlerinin bilgisi zayıf olabilir , mesela Superonline"de 200 mbit paket satışı yapılır iken bu paketler sadece FTTH hanelerde geçerlidir ibaresi şartı aranıyor ancak bazı binalarda Gigabit switch olduğunda kullananlarda mevcut. Sizin apartmandaki switch 100 lük olduğu için FTTB olmasından kaynaklı olarak sadece 100 mbite kadar alabilirsiniz ancak ileride switch değişimi veya switch üzerindeki 1000 lik port aktif olması durumunda paketi kullanabilirsiniz.

Forum Fiber KAF Panel